“Evropa sad! Za Bijelo Polje“ predala listu za izbore u Bijelom Polju

Politička partija “Evropa sad! Za Bijelo Polje“ predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji odborničku listu za predstojeće lokalne izbore u Bijelom Polju, zakazane za 23. oktobar.

Iako prvi put učestvuju na lokalnim izborima, nosilac liste Dražen Petrić  poručio je da očekuju dobar  izborni rezultat.

“Svakodnevno dobijamo ohrabrenja sa svih strana i siguran sam da ćemo u Bijelom Polju ostvariti odličan rezultat, te da ćemo odmah nakon toga, zajedno sa drugima, formirati novu lokalnu vlast i krenuti u realizaciju velikih projekata,  kako bi se u Bijelom Polju konačno počelo sa ozbiljnim radom”, kazao je Petrić.

Predaji liste prisustvovao je i Milojko Spajić iz partije “Evropa sad”, koji je istakao da su zadovoljni listom u Bijelom Polju, na kojoj su, kako je kazao, mladi i stručni ljudi kakvi trebaju Crnoj Gori da bi išla naprijed.

“Želimo da se bavimo samo konkretnim stvarima, programima i projektima, a sve u cilju poboljašanja standarda naših građana”, rekao je Spajić, dodajući da će uskoro imati formalni program, koji će predstaviti građanima Bijelog Polja.

 

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Vladimir Jelić

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE