Socijalistička partija: ''Cilj uvođenje vanrednog stanja i odlaganje izbora''

Ubijeđena sam da kontinuirano kršenje ljudskih prava pod izgovorom zaštite od epidemije nije ništa drugo nego namjera radikalizacije krize i uvod u ekscesne situacije kojom bi se ugrozili životi i bezbjednost građana, a sve sa ciljem uvođenja vanrednog stanja i odlaganja predstojećih izbora na kojima je izvjesna pobjeda demokratske opozicije, kazala je potpredsjednica Socijalističke partije Crne Gore, Danijela Đurović.

''U svakodnevnoj komunikaciji sa građanima uočava se jasna podrška ideji objedinjavanja opozicije koju zastupa velika narodna koalicija „Za budućnost Crne Gore“. Ekonomski kolaps države, u koji nas je nestručnim i koruptivnim upravljanjem dovela aktuelna vlast, najveća je prijetnja stabilnosti države'', navodi Đurović.

Građani su, kako kaže, svjesni i spremni na promjene i da, po njenom mišljenju, u tom duhu slobodno i neopterećeno izražavaju svoj revolt i potrebu za otklonom od dosadašnje vlasti. 

''Mi nastavljamo političku borbu mirno i dostojanstveno, kao i do sada, a naše građane pozivam da se olovkom izbore se za svoju slobodu i bolju budućnost za svoju djecu. Garant stabilnosti Crne Gore i ekonomskog napretka je naša velika narodna koalicija Za budućnost Crne Gore'', zaključila je Đurović.

Izvor:RTCG