Ravnomjernim razvojem protiv odliva mladih

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović poručio je da će Socijaldemokrate učiniti sve što je u njihovoj moći da mladi ljudi ne napuštaju Crnu Goru i traže svoju sreću van nje. Prilikom posjete Bijelom Polju istakao je da će njihova vizija o ravnomjernom razvoju omogućiti da se egzistencija stvara na svom ognjištu.

Čelnici Socijaldemokrata, Brajović i potpredsjednik Damir Šehović, posjetili su Bijelo Polje gdje su, u susret predstojećim parlamentarnim izborima, razgovarali sa članovima i simpatizerima partije, kao i građanima te opštine.

Brajović je istakao da da su u toj partiji i te kako svjesni svih razvojnih potencijala sjevernog regiona, te da će, kao sastavni dio buduće Vlade, u naredne četiri godine sve učiniti da potencijali sjevernog regiona dođu do izražaja i da vizija Socijaldemokrata o ravnomjernom razvoju Crne Gore bude realnost.

 “Siguran sam da Bijelo Polje mora biti nosilac tog procesa i vjerujem da će, upravo sa Socijaldemokratama, ta vizija postati realnost”, kazao je on.

Potpredsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović izrazio je uvjerenje da će Socijaldemokrate, na predstojećim parlamentarnim izborima, ostvariti makar duplo bolji rezultat u odnosu na onaj sa parlamentarnih izbora 2016. godine.

Predsjednica OO SD Bijelo Polje Mevlida Gusinjac rekla je da partija danas svima jasno pokazuje da socijaldemokratija u Bijelom Polju živi i da ima perspektivu.

“Socijaldemokrate vrednuju i baštine vrijednosti nezavisne, građanske, multietničke, evroatlantske Crne Gore. Mi se ne bavimo drugim političkim partijama, mi smo partija druge političke kulture koja u svom programu nudi konkretna rješenja za sve probleme koje imaju građani, i Bijelog Polja, i čitave Crne Gore”, kazala je Gusinjac.

Izvor: rtcg