Devojka postala zavisna od svadbi

Britanka Džordžina Čajlds iz Saseksa zbog svadbi je upala u dugove iz kojih se jedva vadi. Ono što je zanimljivo jeste da ni jedna svadba nije bila njena je oona je postala zavisna od svadbi....

Ona je za nepune četiri godine bila je na 20 svadbi i 12 devojačkih večeri, na kojima je potrošila oko 10 hiljada evra!

Džordžina Čajlds iz Saseksa u Velikoj Britaniji zbog svadbi je upala u dugove iz kojih se jedva vadi. Ono što je zanimljivo jeste da ni jedna svadba nije bila njena.

- Počnem sva da drhtim kada dobijem pozivnicu. Volela bih da mogu da kažem ne, ali kako reći svojim prijateljima da se njihovo venčanje ne uklapa u tvoj budžet? - ispričala je ona

 Džordžina je rekla kako svako venčanje napravi veliku rupu na njenom računu, a treba platiti putovanje, smeštaj, haljinu i poklon. Devojačko veče je posebna priča.

Od leta 2014. Džordžina je potrošila oko 6 hiljada evra na venčanja i 4 hiljade na devojačke večeri.

" Volela sam da idem na venčanja, ali su ona od te godine postala toliko učestala da mi je kalendar bio prebukiran. Novac je samo odlazio, a ja sam počela da paničim. Posle dve godine račune u hotelu i pića počela sam da plaćam kreditnom karticom, ali nisam mogla sve da otplatim" ispričala je ona.

Georgina je bila deveruša devet puta do sada, a tada su troškovi još veći. Kako bi smanjila troškove, morala je da se iseli iz svog doma u Londonu i vrati se kod roditelja.

Ona je na kraju istakla kako uživa na venčanjima, ali bi volela da ne postoji toliki pritisak da se bude savršeni gost.

izvor:zanimljivosti dana