I to je moguće: Iznajmila mladoženju i LAŽIRALA VJENČANJE, da se osveti bivšem

Ona je platila i frizera i šminkera kako bi savršeno izgledala za svoj veliki dan...

Prebolijevanje raskida različiti ljudi prolaze na različite načine. Neki pate više, neki manje, neki se okreću drugim aktivnostima, kako bi skrenuli misli, dok neki žele i da se osvete bivšim ljubavima i pokažu im kako im je bolje bez njih.

Sara Vilard pripada ovoj drugoj grupi, a njena osveta dečku je šokirala mnoge. Naime, ona je osmislila čitav scenario kako da bivšeg dečka učini ljubomornim, napravila je lažno vjenčanje i organzovala fotografisanje istog.

Na društvenoj mreži TikTok ova djevojka je podijelila video u kome je objasnila kako se prisjeća neprijatnih trenutaka, dok je lažirala vjenčanje i organizovala fotografa kako bi se osvetila bivšem dečku. Tokom videa pokazuje fotografije u vjenčanici sa svojim "novim suprugom".

Osim vjenčanice, Sara je platila i frizera i šminkera kako bi savršeno izgledala za svoj veliki dan. U cijelu priču bila je upletena i njena najbolja prijateljica, koja joj je glumila kumu i joj pomagala oko vjenčanja.

Iako zna da je njena metoda bila neobična, u komentarima je otkrila da joj je bivši dečko poslao poruku nakon što je vidio fotografije vjenčanja i našalio se kako je nekada bio opsjednut njom.

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, ali je izazvao i veliku raspravu.

- Otišla si predaleko sa ovim, ali barem ti je ovaj muž zgodan. Trebalo je da ga zadržiš - napisala je jedna korisnica.

Dok su joj neki poručili da je, iako na lažnom vjenčanju, izgledala predivno.

Izvor i foto: Kolektiv.me

Tekst objavila: Ljilja Brajković