Da bi ojačali svoju vezu odlučili da se vežu lancem

Ako ste umorni od čestih raskida i mirenja sa istom osobom, možda bi trebalo da se ugledate na metod sljedećeg ukrajinskog para.

Aleksandar Kutlaj (33) i Viktorija Pustovitova (28) pronašli su veoma neuobičajen način da uvijek budu nerazdvojni. Oni su, naime, za Dan zaljubljenih odlučili da svoje ruke vežu lancem na tri mjeseca i svoj život u tom periodu dokumentuju na društvenim mrežama.

„Svakim danom se sve više navikavamo na lance, pa nam više nije toliko neprijatno“, izjavio je Kutlaj za Rojters iz svog stana u istočnom dijelu Harkova.

Upravo je on došao na ovu šašavu ideju kada mu je Pustovitova rekla da želi da prekine njihovu vezu.

„Nama je bilo pravilo da raskidamo bar jednom nedjeljno. Tokom naše posljednje svađe Viktorija je ponovo htjela da me napusti, a ja sam joj odgovorio da ću se bukvalno vezati za nju ako treba“, kazao je Kutlaj.

Pustovitova je prvo bila protiv ove ideje i čak je Kutlaju spustila slušalicu kada ju je predložio, ali poslije nekog vremena je promijenila svoje mišljenje. Već oko dva mjeseca, oni nemaju svoj lični prostor i sve rade zajedno, od odlaska u kupovinu do kuvanja.

„Željela sam da iskusim nešto drugačije, a možda i da osjetim nešto drugačije“, rekla je Pustovitova i dodala:

„Pristala sam na ovo jer ga volim“.

Ovaj par je u međuvremenu stigao i na ukrajinsku televiziju, gdje su obasnili zašto su im ruke vezane lancem. Najaktivniji su, međutim, na Instagramu, gdje svakodnevno objavljuju svoje zajedničke fotke i otkrivaju drugim parovima kako izgleda biti stvarno vezan za svog dragog 24 sata dnevno.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković