Ljubav preko ZOOM-a: Odlučili su da žive zajedno iako se NIKAD nisu sreli

Bio je dovoljan samo jedan onlajn sastanak.

Životna priča Kejle Mekartur (31) i Rajana Krejna (35) zaista privlači pažnju. Par iz Masačusetsa odlučio se na nevjerovatan korak. Posle jednog onlajn sastanka na aplikaciji Zoom, Kejla i Rajan odlučili su da se presele u Meksiko i otpočnu zajednički život.

"Ranije sam imala problem da pronađem odgovarajućeg partnera pored sebe. Kada se dogodila pandemija izgubila sam svaku nadu da ću ga ikada naći" rekla je Kejla. "Bila sam spremna za ljubav, ali sam se ideje o upoznavanju preko aplikacija za upoznavanje oduvijek gnušala" dodala je ona.

"Volim da osjetim čovjekovu energiju, ali kada su nastupala sva organičenja zbog pandemije korona virusa, dio mene je prihvatio činjenicu da postoje male šanse da ću upoznati čovjeka svojih snova 2020. godine" navodi Kejla.

Nakon što ju je prijatelj ubijedio da ode na onlajn sastanak sa Rajanom, shvatila je ubrzo da njih dvoje imaju dosta zajedničkih interesovanja, oboje su avanturisti i vole da putuju. "Bila sam veoma depresivna zbog svih restriktivnih mjera koje su nastupile. Poslala sam mu poruku da li želi da odemo u Meksiko" - kaže Kejla.

Nije mu trebalo puno da razmišlja. Rajan je pristao, a da se par zapravo nikada nije upoznao uživo.

"Kada smo se upoznali prvi put u dnevnoj sobi iznajmljenog apartmana, sjećam se da sam pomislio ova djevojka sija" – navodi Rajan.

Prve dvije nedelje bili su samo prijatelji. Ali ubrzo je Rajan pitao Kejla da li želi sa njim da ode na pravi sastanak. Kejla nije bila sasvim sigurna, u početku nije znala da li nešto oseća prema njemu. Ali, onda je on otputovao na nedelju dana bez nje, i tada je shvatila da joj nedostaje. Nakon što je par uplovio u vezu, i njihove porodice imale su sumnje.

"Pričali su nam da kada se to putovanje završi, nastaće problemi" kaže Rajan. "To nas je nasmijalo. I ona i ja vodimo imamo isti način života. Mi želimo ovako da živimo. Prošli smo mnogo toga zajedno" dodaje on.

Ističu da ih je kroz sve što su prošli ojačalo, i dalo im dodatno samopouzdanje.

Decembra prošle godine, vratili su se iz Meksika u rodni Masačusets kako bi proveli vrijeme sa svojim porodicama za vrijeme praznika. Situacija u kojoj se našao cio svijet neće ih spriječiti da provode vrijeme zajedno putujući. Imaju plan da obiđu Lisabon, San Dijego i Kostariku.

"Živjeti u inostranstvu sa nekim koga ne poznaješ je dobar način da upoznaš nekoga. Upravo na taj način sam pronašla svog životnog partnera" kaže Kejla. "Uvijek sam se nadala da ću pronaći ljubav svog života, ali nisam ni mogla da zamislim da će se to dogoditi tako brzo, a pogotovo ne za vrijeme svjetske pandemije" dodala je ona.

Izvor i foto: Kolektiv.me

Tekst objavila: Ljilja Brajković