Bejbi bum bolnica 31 mama, 32 bebe: Ove koleginice su se porodile u isto vrijeme

Da je bejbi bum, makar u Americi, ponovo na snazi, dokazuje priča iz Minesote gdje je u jednoj bolnici čak 31 koleginica sa istog odjeljenja u 2018. postala mama! Naime, svaka peta zaposlena dama u bolnici „St. Cloud Hospital” tokom protekle godine bila je trudna, a u međuvremenu su stigle i bebe – čak njih 32!

Da priča bude još zanimljivija, reč je doktorkama i medicinskim sestrama koje su zaposlene u porodilištu! Prema riječima ovih mladih mama, samo iskustvo bilo je jako zabavno jer su nerijetko kada se sretnu na hodniku, odmjeravale stomake i šalile se na svoj račun.

„To je bila moja prva trudnoća i dosta mi je značilo to što sam na poslu konstantno bila okružena drugim trudnicama, tako da sam mogla da se konsultujem sa njima kad god je to bilo potrebno”, navodi jedna mlada mama zaposlena u ovoj bolnici.

Ne skrivajući oduševljenje, ove mlade dame, koje su svoju bolnicu prozvale Bejbi bum bolnica, skrenule su pažnju svih medija u Americi i postale prava atrakcija. Nema ko može da odoli ljepoti ova 32 mališana koja su, što je najvažnije, rođena zdrava i u najboljem redu.

U želji da ovjekoveči ovaj jedinstveni trenutak, njihova bolnica organizovala je fotografisanje svih mama i beba, a atmosfera na snimanju je bila više nego uzbudljiva! Sve mame bile su obučene u svoju radnu uniformu, a svaka beba imala je na sebi redni broj na osnovu datuma rođenja.

U videu pogledajte kako je to izgledalo.

Izvor: Cdm