Odigrane četvrtfinalne utakmice na turniru “Vaso-Šaban-Momo”

Na turniru ,,Vaso-Šaban-Momo” sinoć je završeno četvrtfinale na kojem su zabilježeni sljedeći rezultati:

Prvu pobjedu ostvarila je ekipa ,,Lozna SB Ausbau” nadjačavši KMF ,,Bjelasica Kolašin” rezultatom 5:3. Uspjehu pobjedničke ekipe  doprinijeli su Gurešić i Pejović sa po dva, i  Palević s jednim pogotkom.  Čogurić je za KMF ,,Bjelasica Kolašin” takođe realizovao dva, a Bogićević jedan uspješan pogodak.

Ekipa ,,D.O.O Baćović” slavila je pobjedu u meču sa ekipom ,,Atletiko”, odnijevši pobjedu rezultatom 5:2. Ovaj tim do pobede su vodili: Vuković sa tri, dok su Babović i Ćalasan postigli po jedan gol. Za ekipu ,,Atletiko” su golovima uzvratili Dubak i Cimbaljević.

Isti rezultat zabilježen je i tokom utakmice u kojoj je ekipa ,,Sutivana” nadjačala KMF ,,Bravel” (5:2). Trijumf pobjedničke ekipe je ostvaren zahvaljujući Konataru i njegova dva i po jednom golu Čolovića, Rakića i Bulatovića. Strijelci protivničke ekipe su bili Hasković i Vojinović.

Posljednja utakmica desete večeri turnira je odigrana između ekipe "Petica” i ekipe ,,Zaton Petrol”. Ekipa ,,Petica” je pobjedničkim rezultatom 1:0 okončala ovu noć turnira, a pogodak je postigao Redžović.

Tekst i foto: Željko Simović