Penali odlučili pobjednika u trima jučerašnjim utakmicama na turniru “Vaso-Šaban-Momo”

Tri od četiri utakmice, koje su juče igrane u okviru  Memorijalnog turnira “Vaso-Šaban-Momo”, okončane su penalima.

KMF “Bravel” je nadjačao ekipu ,,KOP-CO Rasovo“ rezultatom 4:1. Ovaj trijumf su obezbijedili strijelci pobjedničke ekipe: Hasković, Veličković, Bakrač i Đurović. Jedan pogodak za ,,KOP-CO Rasovo“ je postigao Kujović.

Zbog neriješenog rezultata (5:5) između ekipa ,,Pruška Mesopromet Franca“ i  KMF “Bjelasica Kolašin“, odlukom sudija izvedeni su penali, pa je krajnji rezultat bio 8:7 za KMF “Bjelasica Kolašin“.  Po jedan uspješan pogodak su postigli: Zeković, Srdanović i Bogićević, dok je Čogurić postigao dva gola. Za ekipu ,,Pruška Mesopromet Franca“, Poljak je postigao četiri, a Obradović jedan gol.

Neriješen rezultat (1:1) je zabilježen i na utakmici između ekipa ,,Zaton Petrol“ i ,,Klik 3“. Sudije su ponovo donijele odluku da se odigraju penali, pa je i ova utakmica završena rezultatom 8:7, ovoga puta u korist ekipe ,,Zaton Petrol“. Pobjednički strijelac je bio Čkonjević, dok je za ekipu ,,Klik 3“ pogodak postigao Zejnilović.

Neriješenim rezultatima nije bio kraj. Takođe, zbog još jednog neriješenog rezultata (1:1), ovoga puta između ,,Atletika“ i Meče Komerca 1990“, i posljednja utakmica devetog dana Memorijalnog turnira ,,Vaso-Šaban-Momo“ je okončana penalima. Nakon izvođenja penala, ekipa ,,Atletiko“ je obezbijedila sebi prolaz u četvrtfinale, rezultatom 3:1. Strijelac ove ekipe je bio Tmušić, dok je Radaković postigao gol za ,,Meče Komerc 1990“.

I sinoć je, između druge i treće utakmice ovog turnira, održano nagradno takmičenje za najmlađe ljubitelje fudbala, a za najuspješnijeg takmičara nagradu je obezbijedio Centar za sport i rekreaciju. Propozicije ovog mini takmičenja su nalagale da mališani šutnu loptu sa linije golmanovog prostora prema sredini terena tako, da se ona zaustavi u centar-krugu.

 

Tekst i foto: Željko Simović