Na turniru „Vaso-Šaban-Momo“ u tri utakmice juče postignuta dva autogola

Tokom sedmog dana 53. Memorijalnog turnira ,,Vaso-Šaban-Momo“ zabilježeni su sljedeći rezultati:

Ekipa ,,Meče Komerc 1990“ uspješno je savladala ekipu ,,E Roma“ rezultatom 8:6. Ovu pobjedu svom timu su donijeli strijelci: Aljević i Sredojević sa po tri, dok su Rondić i Cvijović postigli po jedan gol. Tri pogotka za ,, E Romu“ je postigao Šahman, dva Dž. Selimović,  dok je jedan pogodak postigao S. Selimović.

Najviše golova tokom jučerašnjeg dana  postigla je  ,,Petica“, koja je nadigrala ekipu ,,Poda“ rezultatom 10:4. Četiri gola za ekipu ,,Petica“ je postigao Vuletić, Vučetić tri, Vidaković i Obradović po jedan, dok je iz protivničkog tabora, igrač Šahman postigao jedan autogol u korist ekipe ,,Petica“. On je takođe, sa Ed. Erovićem za svoj tim postigao po jedan, dok je El. Erović realizovao dva uspješna gola.

Jedan autogol je zabilježen i na utakmici između ,,Desetke Bijelo Polje“ i ,,Atletiko“,  a izveo ga Hajdarpašić. U ovoj utakmici, ,,Atletiko“ je trijumfovao rezultatom 5:4. Hajdarpašić je ipak postigao i dva gola za ekipu ,,Desetka Bijelo Polje“, dok su igrači Šabović i Dizdarević postigli po jedan pogodak. Pored ovog autogola, Brajić je doveo ,,Desetku Bijelo Polje“ do pobjede sa dva, a Tmušić i Miladinović sa po jednim golom.

Zbog odustajanja ekipe ,,Šestica“,  službenim rezultatom  pobjeda je  dodijeljena u korist ekipe ,,KOP-CO Rasovo“ (5:0).

Teskt i foto:Željko Simović