Čak 26 pogodaka na četiri utakmice u okviru turnira “Momo-Šaban-Vaso”

Ekipa ,,KOP-CO Rasovo” trijumfovala je nad ekipom ,,Meče Komerc 1990” rezultatom 3:1, u nastavku memorijalnog turnira “Momo-Šaban-Vaso”. Ovu pobjedu sa tri pogotka, obezbijedio je strijelac Madžgalj. Takođe, u ovoj utakmici se istakao i golman pobjedničke ekipe, Mesko Karalić koji je sa nekoliko majstorija zadivio publiku i pomogao u realizaciji pobjede svog tima. Jedini strijelac za ekipu ,,Meče Komerc 1990” bio je Rondić.

,,Lozna SB Ausbau” odnijela je pobjedu na sinoćnjoj utakmici, pobijedivši ekipu ,,E-Roma” krajnjim rezultatom 6:4. Za ekipu ,,Lozna SB Ausbau”, Šahman je postigao tri, Palević dva, dok je F. Ćorović postigao jedan pogodak. Šahman iz ekipe ,,E-Roma” uzvratio je sa dva, dok su Selimović i Gabrijel uzvratili sa po jednim golom.

Šest golova postigla je i ekipa ,,Klik” koja je nadigrala protivnika ,,Marix Ipko” (6:1). Strijelci za ,,Klik” su: Šećerović sa dva i sa po jednim golom Cvijović, Ahmed Zejnilović i Asmir Zejnilović. Jedan pogodak za ekipu ,,Matrix Ipko” postigao je Hadžibegović.

I ekipa ,,D.O.O Baćović” je nadigrala ekipu ,,Pruška Mesopromet Franca” rezultatom 4:1. Pobjedu svom klubu su donijeli: Sekulić, Delić, Vuković i Davidović. Ekipa ,,Pruška Mesopromet Franca” postigla je jedan pogodak zahvaljujući stijelcu Obradoviću.

Tekst i foto: Željko Simović