Četiri utakmice odigrane četvrtog dana turnira ,,Vaso-Šaban-Momo”

Juče je održano i četvrto veče Memorijalnog turnira  ,,Vaso-Šaban-Momo”, a ovaj fudbalski dan  okončan je  sljedećim rezultatima;

 

Prva utakmica između  ekipa ,,Atletiko” i Kluba malog fudbala ,,Bravel”  završena je rezultatom 3:0, a pogotke za pobjednički tim postigli su D. Cimbaljević, B. Cimbaljević i Miladinović.

 ,,Petica” je trijumfovala nad ekipom ,,Desetka Bijelo Polje” razultatom 7:1. Vučetić je postigao tri, Obradović dva, dok su Marković i Vuletić postigli po jedan gol za ekipu ,,Petica”. Golgeter za ekipu ,,Desetka Bijelo Polje”, bio je Hajdarpašić.

Sedam golova postigla je i ekipa ,,Zaton Petrol” u duelu sa ekipom ,,Mladosti” , a krajnji rezultat  bio je 7:4.  Ovu pobjedu omogućili su igrači: Vukotić, Ranitović, Čkonjević, Gordić, Rajković, Drobnjak i Pejović. Za ekipu ,,Mladosti”  Drpljanin je postigao dva gola, dok su Avdić i Lukač pobjedničkoj ekipi zadali još po jedan pogodak.

Četvrto veče turnira završeno je utakmicom između ekipe ,,Sutivan” i Kluba malog fudbala ,,Bjelasica Kolašin” nad kojim je ekipa ,,Sutivan” odnijela pobjedu rezultatom 4:2. Femić, Konatar, Popović i Rakić su dali svoj doprinos ovoj pobjedi sa po jednim postignutim golom. Za KMF ,,Bjelasica Kolašin” golgeteri su bili Vuković i Srdanović,  postigavši  po jedan pogodak.

Tekst: Željko Simović

Foto: Dalibor Rakočević