Počeo 53. Memorijalni turnir “Momo-Šaban-Vaso”

Memorijalni turnir u malom fudbalu ,,Momo-Šaban-Vaso”, 53. po redu, počeo je večeras na stadionu FK ,,Jedinstva”.

Turnir je otvorio potpredsjednik Opštine i predsjednik FK ,,Jedinstvo”, Nermin Bećirović, ističući da je on jedan od brendova i simbola našeg grada. On se zahvalio Fudbalskom savezu Crne Gore i Opštini Bijelo Polje, ali i svim prijateljima koji su prema njegovim riječima, snažna podrška na ovom putu.

Direktor Centra za sport i rekreaciju, Marko Maslovarić kazao je za Radio Bijelo Polje da će turnir trajati deset dana.

,,Pokrovitelj  turnira je Opština Bijelo Polje ali, zahvalnost dugujemo i našim partnerima, prije svega Fudbalskom savezu Crne Gore, kao i sponzorima koji su prepoznali javni i društveni značaj ovog turnira i koji su ujedno dali podršku logistici za organizaciju turnira na visokom nivou”, kazao je, u pozdravnom govoru tokom otvaranja turnira, direktor Centra za sport i rekreaciju Marko Maslovarić.

Dodaje,  i kako je  iz godine u godinu  turnir  na sve višem nivou.

,,I ove godine očekujemo dobar fudbal, budući  da je veliki broj ekipa prijavljen. Imali smo 18 ekipa na samom rasporedu. Po prvi put imamo jednu bezbjednu podlogu, koja je napravljena od tartana i postavljena je prošle godine, i po prvi put imamo turnir na gumiranoj podlozi. Pozivam sve sugrađane da nam se pridruže i da uživamo u fudbalu”, istakao je Maslovarić.

Tekst: Željko Simović

Foto:Dalibor Rakočević