“Ceh Berane” pobjednik turnira u malom fudbalu u Zatonu

Ekipa ,,Ceh Berane” pobjednik je turnira u futsalu koji je proteklog vikenda održan na terenu osnovne škole u Zatonu, u okviru “Majskih susreta”. Ona je u finalu pobijedila ekipu “Pruške” rezultatom 2:1, i uz pehar, osvojila nagradu od 1000 eura.
 
Drugoplasiranoj ekipi ,,Pruške” pored pehara pripala je i novčana nagrada od 500 eura, U borbi za treće mjesto snage su odmjerile ekipe ,,Babino Fenix” i ,,Vojska CG”, a ,,Babino Fenix” je bio nadmoćniji, pobijedivši rezultatom 3:0. Tako je na turniru
osigurao treće mjesto, nagradu od 300 eura i pehar.
 
Predstavnik organizatora, Ivan Bojović za Radio Bijelo Polje je kazao da je ovaj turnir posjetilo između 2,000 i 3,000 ljudi iz svih krajeva Crne Gore. ,,Kvalitet fudbala je bio na zavidnom nivou. Ovo je bila 17. po redu manifestacija ,Majski susreti', a mi ćemo se potruditi da je sljedeće godine podignemo na još viši nivo”, istakao je Bojović Bojović se zahvalio i menadžmentu OŠ ,,Braća Ribar” u Zatonu na saradnji, na čijem je terenu održan ovaj turnir, a kaže da je sve proteklo u najboljem redu i u pravoj sportskoj atmosferi.
 
Tekst:Željko Simović
Foto:Vladimir Jelić