Za karatiste Jedinstva 14 medalja na Kupu šampiona u Podgorici

“Na tradicionalnom karate Kupu šampiona koji je održan 08.10. u organizaciji karate kluba Omladinac naš klub predstavljalo je 13 takmičara i ostvaren je sjajan rezulatat sa 14 osvojenih medalja u konkurenciji 476 takmičara i 37 klubova iz 6 zemalja.

Medalje su osvojili u borbama Nija Rovčanin zlato u kategoriji djevojčice U12 do 50kg, Teodora Drašković zlato u kategoriji djevojčice do 40kg, Duško Sošić zlato u kategoriji dječaci U13 do 42kg i Filip Radojević bronza u kategoriji dječaci U9 do 25kg.

U katama medalje su osvojili kata tim djevojčice (Nija Rovčanin, Petra Blagojević, Teodora Drašković), srebro kata tim dječaci (Hamed Idrizović, Bogdan Konatar, Filip Radojević), Petra Blagojević srebro u kategoriji djevojčice U12, Lana Lalević bronza u kategoriji djevojčice U13, Nikolina Bošković bronza u kategoriji djevojčice U12, Vladimir Konatar zlato u kategoriji U7 II nivo i srebro u apsolutnom nivou, Hamed Idrizović srebro u kategoriji dječaci U8, Bogdan Konatar bronza u kategoriji dječaci U10 i Filip Radojević bronza u kategoriji dječaci U9. Andrej Ristić i Bogdan Sošić su takodje imali dobre nastupe u borbama i nedostajalo je malo sportske sreće za osvajanje medalja.

Zahvaljujemo se našim prijateljima iz @kkomladinac na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji takmičenja.”

Saopštenje i foto: Karate klub Jedinstvo