Pobjede pionirki RK Jedinstvo protiv Danilovgrada i Tivta

U okviru Kod-io Pionirske lige u sezoni 2023/2024  (2008), u veoma uzbudljivom duelu, pionirke RK Jedinstvo su porazile  RK Danilovgrad 16:15 (6:7).

Za RK Jedinstvo, u prvoj utakmici lige Amina Alić je dala sedam golova, Jovana Krkalović pet, a upisale su se i Anđelina Dangubić, Nina Tomović, Ema Zejnilović i Zerina Franca.

Tim iz Bjelopavlića je predvodila Milena Jovović sa sedam golova, po tri su dale Mia Ivanović i Ana Jovović, a po jedan Iva Ratković i Elena Kalezić.

Na zatvaranju dana u Pionirskoj ligi za djevojčice 2008. godište i mlađe, RK Jedinstvo je bilo ubjedljivo protiv RK Tivat 25:11 (10:4).

Amina Alić je dala pet golova, Sarah Kolić četiri, Amila Brzać tri, Albina Kolić, Jovana Obradović, Zerina Franca i Jovana Krkalović po dva, a Anđelina Dangubić, Ema Zejnilović, Mirela Hasanović, Dušica Drašković i Bojana Čurović po jedan.

Za poraženi tim se tri puta upisala Jelena Koprivica, po dva Helena Kostić i Nađa Jovanović, a po jednom Anastasija Đukanović, Una Korsić, Nađa Francišković i Andrijana Marković.

Izvor i foto: mnerukomet.me