Bjelopoljci pozdravili svoje šampionke, odbojkašice Jedinstva najbolje u Crnoj Gori

Odbojkašice Jedinstva, koje su osvojile su titulu prvaka Crne Gore u kadetskoj konkurenciji, večeras su na gradskom trgu dočekali Bjelopoljci.

Dolazak zlatnih devojaka prisutni su pozdravili gromoglasnim aplauzom, čestitajući im na velikom uspjehu i šampionskom peharu koje su osvojile pobijedivši danas u finalu ekipu Galeba, rezultatom 3:1.

Trener bjelopoljskih odbojkašica, Mladen Miladinović, kazao je za Radio Bijelo Polje da je ponosan na djevojke, koje su osvajanjem pehara zaokružile jako uspješnu sezonu.

 “Čestitke svim djevojkama koje su danas odigrale dvije kvalitne utakmice, protiv ekipa Luke Bar i Galeba, uspjele su da dokažu da su trenutno najbolje u Crnoj Gori. Osjećaj je predivan jer nam se na najbolji način vratio sav rad i trud koji smo uložili da dođemo do najboljeg rezultata u ženskoj odbojci”, istakao je Miladinović.

Pored pehara za prvo mjesto, Bjelopoljke su osvojile  i tri indvidualne nagrade, što, kako je kazao trener Miladinović, govori u prilog tome da se radi o jednoj talentovanoj generaciji koja će i u budućnosti praviti zapažene rezultate.  

Za najboljeg libera prvenstva, proglašena je Milica Veličković, Andrea Krgović je najbolji tehničar prvenstva, a titula najbolje igračice pripala je Gordani Madžgalj.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Vladimir Jelić