Kadeti košarkaškog kluba Jedinstvo ubjedljivo savladali Pro Basket

U utakmici četvrtog kola Super Kadetske lige, koja je odigrana danas u dvorani “Župa”, Bjelopoljci su porazili ekipu Pro Basketa iz Tivta rezultatom 113:75.

Izabranici Velibora Koraća su veoma lako i ubjedljivo savladali domaću ekipu i stigli do nove ,četvrte pobjede u Super ligi. Gostujući tim je utakmicu praktično riješio u drugoj četvrtini, ta četvrtina je završena rezultatom 29:10 u korist “bijelih”. Nakon toga domaći nijesu uspjeli da se vrate, pa su gosti lako sačuvali stečenu prednost do samog kraja.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Dražen Madžgalj sa nevjerovatnih 39 poena, od čega je pogodio čak devet trojki, pratio ga je saigrač Bošković sa 27 poena.

“ Od prvog minuta smo krenuli jako i agresivno u odbrani, to nam se brzo isplatilo, tako da smo brzo stigli do osjetne prednosti, što smo veoma lako sačuvali do kraja meča. Želim da se zahvalim svim mojim igračima na izvanrednoj partiji i želim im samo da ovako nastave. Okrećemo se narednom kolu u kojem dočekujemo ekipu Primorja i daćemo sve od sebe da i tu ubilježimo novu pobjedu” kazao je za Radio Bijelo , trener kadeta Jedinstva, Velibor Korać.

Nakon ovog kola Bjelopoljci su ostali na diobi prvog mjesta sa ekipom Budućnosti. U narednom kolu dočekuju ekipu Primorja. Meč je na programu u nedjelju.

 

Autor: Bojan Šutović

Foto: KK”Jedinstvo”

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE