Uloga koju je Brus Vilis prihvatio u roku od jednog minuta(video)

Glumac se nije mnogo razmišljao da li želi da bude dio tog filma.

Brus Vilis je igrao mnoge likove u svojoj dugoj karijeri i sarađivao sa različitim rediteljima i filmskim stvaraocima. Glumio je u filmovima poput Umri muški, Armagedon, Peti element, Šesto čulo i Pulp Fiction.

Takođe, na listi poznatih filmova u kojima je Vilis glumio je i film Grad greha (Sin City) )iz 2005. godine. Grad greha je američki film u režiji Roberta Rodrigeza, Frenka Milera i Kventina Tarantina, zasnovan na istoimenoj Milerovoj seriji stripova.

Isto tako, Grad grijeha je bio jedini film u kom je Brus Vilis pristao da glumi nakon samo jednog minuta.

Prema pisanju „Far Out Magazine“, Rodrigez i Miler su imali ideju koju su željeli da pokažu Brusu Villisu. Pozvao ih je da dođu u njegov dom i pokažu mu šta su spremili.

Nakon što je odgledao video koji su pripremili, glumac se nije mnogo dvoumio da li želi da bude dio tog filma, iako je te večeri već radio na drugom projektu.

„Bio sam nekako polubudan. Otprilike za minut sam napravio pauzu i rekao: ‘Šta god da se desi nakon ovoga, u narednih nekoliko minuta ove scene, samo želim da vam kažem da sam u igri!“ Zatim smo gledali ostalih nekoliko minuta. To je prosto nevjerovatno, mogao bih da pričam o tome satima“, prokomentarisao je Vilis.

Izvor:Kolektiv

Foto: YouTube screenshot/Conan O'Brien

Tekst objavila:Ljilja Brajković