Rijana snima film o svom životu? Već izabrala glumicu koja će je igrati

Pjevačica je vidi kao idealan izbor zbog njenog talenta i sposobnosti da prikaže suptilnosti njenog života i karijere na velikom platnu.

Rijana je ponovo u centru pažnje zbog nove frizure i kozmetičke linije, a sada su internetom počele da kruže glasine da slavna muzička i modna ikona priželjkuje biografski film o svom životu.

Naime, prema informacijama sa društvenih mreža, Rijana je izrazila želju da je glumi Tejlor Rasel koja je stekla popularnost filmom "Waves" iz 2019. godine. Tejlor je takođe u posljednje vrijeme bila u epicentru pažnje zbog raskida sa Harijem Stajlsom.

Rijana je poznata po svojoj višestrukoj umjetničkoj karijeri koja obuhvata muziku, modu i ljepotu. Svojim talentom i vizionarskim pristupom postala je jedna od najuticajnijih ličnosti u svjetskoj industriji zabave.

Rasel je, s druge strane, postala prepoznatljiva po svojoj talentovanoj glumi i zapaženim ulogama u filmovima i televizijskim serijama. Njena uloga u filmu "Waves", gdje je igrala kompleksan lik Emili Vilijams, dobila je pohvale kritike. Takođe je pokazala njenu sposobnost da prenese duboke emocije i teške karaktere. Igrala je i u filmu "Bones and All" sa Timotijem Šalameom.

Ideja da Tejlor igra Rijanu u biografskom filmu privlači pažnju javnosti zbog njihove sličnosti u izgledu. Međutim, može se primjetiti da je glumica očigledno osvojila Rijanine simpatije. Navodi se da je ona vidi kao idealan izbor zbog njenog talenta i sposobnosti da prikaže suptilnosti njenog života i karijere na velikom platnu.

Fanovi su već izrazili oduševljenje idejom o filmu koji bi istražio život i karijeru ove ikone. S obzirom na Rijaninu izuzetnu popularnost i globalni uticaj, kao i rastuću karijeru i talenat mlade glumice, moguće je da bi njihov susret u filmskom svijetu mogao donijeti intrigantan i dubok uvid u život jedne od najznačajnijih ličnosti današnjice. Publika sa nestrpljenjem iščekuje dalje informacije o potencijalnom projektu koji bi mogao da osvijetli različite aspekte Rijaninog života i njene izuzetne umjetničke putanje.

Izvor:Kolektiv

Foto: YouTube screenshot/ABC News

Tekst objavila:Ljilja Brajković