Dejvid Bekam - "Ne znam kako smo Viktoria i ja uspjeli ostati zajedno 27 godina"(video)

Dejvid Bekam  otkrio je da ni sam ne zna kako su on i Viktoria uspjeli ostati zajedno 27 godina nakon svega što su prošli, piše Daily Mail.

Par će veliku godišnjicu proslaviti u  julu a bivši  fudbaler, otkrio je da su pripreme već u toku.

"Oboje smo emotivni po ovom pitanju. Napokon smo pogledali dokumentarac i pitali se kako smo prošli kroz sve ovo 27 godina. Ali, jesmo, i imamo sjajnu porodicu, sjajan posao i srćtni smo", rekao je Dejvid.

"I da, naravno, kad si s nekim toliko vremena, naravno da imaš svoje uspone i padove, svi to znaju. No, na kraju dana bili smo srećni jer smo imali jedno drugo u tim trenucima!" dodao je.

Kada su se upoznali, imali su 21 i 22 godine, a vjenčali se dvije godine kasnije i dobili prvog sina .

Želio je biti mlad otac

"Njegovo rođenje dalo je novu dimenziju porodici i naše su odgovornosti tada bile posvećene njemu. Ona je bila Spice Girl, ja sam igrao za Mančestar Junajted, i čak i kad smo prolazili kroz teška vremena, imali smo jedno drugo kao oslonac", rekao je i dodao kako je srećan što je upravo u tako rano upoznao Viktoriju, jer je oduvijek htio biti mladi tata.

"Srećan sam i osjećam se blagoslovljeno jer sam imao tako uspješnu karijeru. A jedina stvar koju sam privatno želio jest imati djecu u mladosti, kako bi oni proživjeli moju karijeru sa mnom. Imao sam sreću što sam tada upoznao Viktoriju i što su sva tri moja dječaka bila uz mene dok sam igrao za najveće klubove", rekao je bivši fudbaler.

Izvor:Kolektiv

Foto: Instagram, screenshot/victoriabeckham

Tekst objavila:Ljilja Brajković