"Ta pjesma je bila meni ponuđena, ali..." Pjevač odbio pjesmu, a Aco Pejović od nje napravio hit(video)

Pjevač otkrio nepoznate detalje.

Tokom svojih karijera pjevačima se nude različite pjesme za koje oni zatim procjenjuju da li su za njih, a svojevremeno je Ljuba Perućica odbio hit Aca Pejovića koji broji milione pregleda i neizostavan je na svakoj svirci.

Ljuba je gostujući u jednoj emisiji otkrio kako mu je jako bitno da o svakom tekstu dobro razmisli prije nego što odluči da uzme neku pjesmu.

- Kada pogledam i pročitam tekst, ja treba da ga otpjevam i ljudi to treba da prihvate. Ne može sve da legne svakome tako da ja obavezno kada preslušam pjesmu, moram da je otpjevam i onda vidim da li mi to leži - kaže Perućica.

Mnogi hitovi koji su obilježili karijere pjevačima nisu bili namijenjeni njima, što se dogodilo i Ljubi koji je odbio veliki hit Aca Pejovića.

- Desilo mi se da sam odbio pjesmu koja je postala hit. Ta pjesma je bila ponuđena meni, ali je ja nisam čuo, u pitanju je pjesma "Ne pitaj", od Aca Pejovića - otkrio je pjevač koji je poučen iskustvom nedavno snimio nešto drugačije.

- Snimio sam duet sa jednom koleginicom iz Makedonije koja mi je poslala pjesmu koja uopšte nije moj fazon, i otišao sam probao i ispalo je super. Sve se mora probati jer tako ćeš najbolje znati da li ti leži - objašnjava Ljuba.

Izvor:Kolektiv

Foto: Youtube screenshot

Tekst objavila:Ljilja Brajković