Snima se nastavak popularnog filma - Da li će Tom Kruz opet glumiti Maverika?

Top Gan: Maverik je došao u bioskope 2022. godine i postigao odlične rezultate, a nedugo nakon premijere postavilo se pitanje da li će biti snimljen i treći dio.

Glasine o mogućem snimanju trećeg filma pojavile su se početkom ove godine, a sada ih je potvrdio i jedan od producenata filma, kao i informacija da će se Tom Kruz vratiti kao Pit „Maverik“ Mičel.

Producent Džeri Brukhajmer radio je na filmu Top Gun iz 1986. i Top Gun: Maverick iz 2022, a izgleda da će raditi i na trećem filmu. Kako prenosi Kolajder, producent je potvrdio da će se snimati nastavak u kojem će učestvovati i Tom Kruz, kome se jako dopada priča za treći film.

„Tom Kruz će glumiti. Tom je nevjerovatan. Proveli smo vrijeme sa njim i imamo priču. Džo Kosinski je imao divnu ideju za priču i Tom Kruz je rekao da mu se zaista dopala pa je razvijamo. Ali se ne zna kada biće snimljen jer je Tom veoma zauzet. Trenutno radi na Nemogućoj misiji i već ima projekat nakon toga. Nadamo se da ćemo dobiti scenario koji mu se sviđa i da možemo da počnemo da radimo“, rekao je Brukhajmer, prenosi Kolajder.

Top Gun: Maverik je oduševio kritičare i publiku

Akcioni nastavak iz 2022. zaradio je 1,4 milijarde dolara i dobio je odlične kritike, prenosi Kolajder, To potvrđuje i ocijena koju je film dobio na Roten Tomatoesu. Na osnovu 476 recenzija, kritičari su ga ocijenili sa visokih 96 procenata, a sa preko 50 hiljada recenzija publike, Top Gun: Maverick je ocijenjen sa 99 procenata.

Izvor:Kolektiv

Foto: YOuTube screenshot/ Paramount Pictures

Tekst objavila:Ljilja Brajković