Oskar popularnosti 2024: Boban Rajović pjevač godine u Crnoj Gori

"Oskar popularnosti", regionalna dodjela muzičkih nagrada sinoć je održan u Banjaluci. Ova manifestacija, koju već više od četvrt vijeka uspješno organizuje Queen Estrada, prepoznatljiva je širom Balkana.

Ove godine u gradu na Vrbasu nastupile su trenutno najpopularnije muzičke zvijezde, među kojima su: Aca Lukas, Miroslav Ilić, Džejla Ramović, Henny, Rada Manojlović, kao i mnogi drugi.

Za ovaj muzički dogadjaj i ove godine vladalo je veliko interesovanje medija iz čitavog regiona.

Oskar popularnosti za pjevača godine u Crnoj Gori osvojio je Boban Rajović. Folk pjevač mnogobrojnu publiku u Banjaluci oduševio je hit singlom " Avion" koji je za veoma kratko vrijeme osvojio srca publike širom regiona.

- Hvala organizatorima na ovom laskavom priznanju, hvala mojoj publici. Ova nagrada mi mnogo znači, a zajedno ćemo je proslaviti na mom velikom koncertu koji ću uskoro održati u Podgorici. Na koncertu mog života - izjavio je Boban nekoliko minuta nakon uručene nagrade.

Boban Rajović i u narednom periodu priprema brojna iznenađenja za svoju publiku, a sve kako bi opravdao epitet jedne od najvećih regionalnih zvijezda na ovim prostorima.

Izvor:Kolektiv

Foto: privatna arhiva

Tekst objavila:Ljilja Brajković