Put do slave: Pogledajte trejler za dokumentarac o Dejvidu Bekamu(video)

Netfliks je objavio trejler za dokumentarni serijal o Dejvidu Bekamu koji prati njegov uspon od radničke klase u istočnom Londonu do svjetske fudbalske zvijezde.

U dvominutnom videu prikazanom najavljujući premijeru 4. oktobra, Dejvidova majka Sandra (74) govori o početku njegove romanse sa Viktorijom.

Sandra priznaje da se brinula da će ostaviti svoju karijeru po strani kada je Viktorija, koja je bila dio tada najveće britanske ženske grupe Spice Girls, došla na scenu.

"Bili smo zabrinuti da će izgubiti sve za šta je radio jer je fudbal uvijek bio na prvom mjestu, a onda odjednom nije".

Bekam i Viktorija su postali brend u kojem su stekli unosne ugovore s dizajnerima odjeće, stručnjacima za zdravlje i fitnes, modnim časopisima i proizvođačima parfema i kozmetike. Ipak, na početku njene veze sa Dejvidom 1997. godine, Viktorija kaže da joj je tadašnji menadžer rekao da to "drži u tajnosti".

"Našli bismo se na parkingu i to nije tako loše kao što zvuči", ispričala je.

Aleks Ferguson takođe govori u dokumentarcu i tvrdi da je Bekama slava promijenila.

"U to nema sumnje", kazao je.

Trejler prikazuje i kako Bekamovi priznaju kako su se mučili kada je njihova romansa postala javna što ih je dovelo do toga da postanu najpoznatiji par u Velikoj Britaniji.

Dejvid se takođe dotiče toga kako nije "spavao" i "jeo" nakon što je okrivljen za ispadanje Engleske sa Svjetskog prvenstva 1998. kada je isključen protiv Argentine.

Netfliksov dokumentarni serijal navodno je inspirisan dokumentarcem Majkla Džordana "The Last Dance", koji je na platformi od 2020. godine, a biće dostupan od 4. oktobra.

Izvor i foto: Analitika

Tekst objavila: Ljilja Brajković