Sanja Vučić otkrila šta očekuje od muškarca

Pjevačica Sanja Vučić važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica.

Važi za osobu bez dlake na jeziku, ali je odlučila da manje otkriva o svom privatnom životu. Glavni razlog za to jesu neprijatna iskustva koje je doživjela zbog toga.

Smatra da je određena doza ljubomore u vezi simpatična, ali da to ne bi smjelo da pređe granicu:

"Doza ljubomore može da bude simpatična, ali ljubomora ne znači nužno ljubav. Smatram da je i nesigurnost jedan od faktora, zbog toga partnera može ograničava u određenim aktivnostima", započela je Sanja priču u jednoj emisiji, pa dodala da je u vezi pitoma:

"Kada sam u vezi, ja sam pitoma. Nisam nikada imala susreta sa nenormalnom ljubomorom, nikada nisam imala iskustava ni sa agresijom. Što se tiče tih šifri telefona i društvenih mreža, mislim da privatnost treba da se sačuva. Mislim da to nije fer. Povjerenje mora da postoji između partnera naročito sada u ovoj eri kada se sve prati i gleda".

Kako kaže, društvene mreže donijele su novu vrstu problema:

"Sada su realni problemi ko kome lajkuje sliku i ko šta prati. Možda sam i ja jedna od tih. Nikada ne bih bila sa dečkom koji svakoj djevojci ostavlja komentare ili lajkove ispod slika na Instagramu. Moj momak jeste privlačan ali nisam primijetila neke neprimjrene stvari, ne želim da se uznemirim pa da kopam i tražim, da pravim razdor između nas dvoje. Sve dok on meni ne da povoda, sve je u redu", zaključila je pjevačica.

 Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković