Ildu Šaulić otac samo u jednom nije podržao

Ilda Šaulić postala je zaštitno lice jedne klinike za dermatologiju i njegu ljepote u Beogradu, što je bio povod našeg druženja. Kako ona važi za jednu od najljepših pjevačica na srpskoj sceni, a za razliku od većine, odoljela je trendu estetskih intervencija.

Ildu je 24sedam pitao kako je u tome uspjela.

"Ja se još nisam usudila na bilo kakve korekcije, mada vjerujem da ću i u tu fazu doći, ali volim samo umjereno i bez drastičnih promjena. Nažalost većina djevojaka je sada ista, po ugledu na zapad je to došlo i kod nas. Slažem se da treba pratiti trendove, ali je najljepše ostati svoj", priča pjevačica i zatim se osvrće na svoju drugu profesiju - teniskog trenera.

"To je počelo prošle godine u SAD, na inicijativu mog supruga koji tamo ima svoju sportsku akademiju. Kako sam ja godinama profesionalno igrala tenis, to je bilo negdje i prirodno. I bila mi je želja da se u ozbiljnijim godinama bavim nekim radom sa djecom, a u ovom trenutku je to bilo fantastično. Tamo sam 'kouč', ali za sada je samo u Americi, vidjećemo za Beograd, možda to bude interesantno."

Pjevačica priznaje da joj je u karijeri dosta pomoglo očevo prezime, ali i zvučno ime.

"Naravno da mi je bila uvijek olakšica što sam ćerka Šabana Šaulića. Na početku su mi sva vrata bila otvorena. Zvučno, poznato prezime, ljudi su odmah znali o kome se radi, ali i specifično ime. Koliko je to bilo dobro, toliko je moglo da bude i loše. Za svih ovih 13 godina koliko pjevam, msilim da sam napravila svoj pečat i da nisam obrukala oca.

Ilda je progovorila i o planovima za potomstvo, budući da ima kćerkicu Emu kao i da je jednu bebu izgubila.

"To su divne stvari, voljela bih da Ema ima brata ili sestru, ali eto, Bogu hvala na njoj. Ako se desi - bilo bi lijepo, ako ne, šta da radimo. Ima ona dosta braće i sestara u porodici, pa će joj oni to nadomjestiti ako ne bude imala rođene."

Kako je Ilda pored muzike talentovana i za sport, pitanje je bilo koje afinitete možda već pokazuje njena  kćerka.

"Nju samo zanima muzika! Igranje, pjevanje i sređivanje (smeh). Ali ako bude imala tu umjetničku crtu, sigurno ću je podržati. Moj tata nije želio da se bavim time, ali ja bih je podržala, ma koliko nekad bude teško."

Šaulićeva je govorila i o neprijatnim situacijama na nastupima, koliko je generalno teško biti žena na estradi, daljim i velikim planovima u karijeri.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković