Neda Ukreden u sedmoj deceniji otkrila tajnu dobrog izgleda

Pjevačica Neda Ukraden, koja iza sebe ima više od 50 godina karijere, a sada je oktrila i tajnu dobrog izgleda u sedmoj deceniji.

"Mnogo je bilo okolnosti i događaja tokom ovih 50 godina, koje su bile protiv muzike, umjetnosti pa činjenicu da i dalje s jednakim žarom i snimam i pjevam, smatram svojim najvećim uspehom. A koncert kojem se jako radujem je svakako nastup u Zagrebu na kojem ću vjerujem, s punom podrškom publike otpjevati sve svoje najljepše pjesme i pokazati da moj uspjeh kao ni cjelokupni opus nije bio slučajan", rekla je  Neda na svoju karijeru.

Otkrila je kako se nosi sa slavom sve ove godine.

"Slava, tj. popularnost je nešto što svaka osoba koja se bavi šoubizom priželjkuje i kojoj to prija. Nisam razumjela kolege kojima to smeta i bježe od javnosti i publike. Naravno, privatan život zna nekada da trpi zbog toga, ali ako se jasno postavi granica i porodica stavi kao prioritet, nema problema", rekla je Neda.

Otkrila je i tajnu njene dobre linije.

"Održavati dobru formu i nešto sto vam je naslijeđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom - ishranom i vježbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvijek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svijest  o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost", kaže Neda.

A kada se pomene da nosi titulu najzgodnije bake na Balkanu, ima komentar koji joj izmami osmijeh na licu.

- Taj naziv najzgodnije bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A riječ baka je najjlepša  riječ na svijetu", rekla je pjevačica za Dnevnik.hr.

Kada je riječ o karijeri i prijateljstvu, dodaje da je ostala u najboljim odnosima sa svojim sarajevskim kolegama - Čolom, Bregom, Bešlićem i Harisom.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković