Zvijezda 50 nijansi sive novi Džejms Bond?

Glumac Džejmi Dornan, zvijezda filma Pedeset nijansi sive, progovorio je o potencijalnom preuzimanju željene uloge Džejmsa Bonda. On je priznao da je pomalo zabrinut zbog komentara javnosti i pomenuo svog kolegu i prijatelja Roberta Patinsona.

"Predrasude su jedna od najvećih bolesti naše kulture, posebno u našem poslu. Sjetite se samo reakcija koje su uslijedile nakon što je Rob dobio ulogu, tako da je 90 odsto njih bilo negativno", rekao je Džejmi u intervjuu za Esquire.

"Slično je bilo kada je Danijel Krejg dobio ulogu Džejmsa Bonda - mislim, komentari su bili 100 odsto negativni. Veoma je uznemirujuće vidjeti koliko je ljudi bijesno na glumce. I šta se onda dogodilo? Danijel Krejg je bio briljantan i to se promijenilo čitavu Bondovu energiju. Tako da se svim zagovornicima dopada ono što je Rob uradio sa Betmenom", dodao je on.

Dornan ne krije da je uzbuđen zbog mogućnosti da se nađe u ulozi Džejmsa Bonda. Prema spekulacijama stranih medija, on se navodno za ovu ulogu bori sa Idrisom Elbom i Dvejnom Džonsonom.

"Veoma je uzbudljivo biti u konkurenciji za takvu ulogu. Ako bolje pogledate profile koji stoje iza uloge Bonda, to su uglavnom glumci koji stoje iza nekoliko sjajnih projekata", rekao je Džejmi.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković