Dženifer otkrila detalje vjeridbe: To je bila najromantičnija stvar koju sam mogla zamisliti

Dženifer Lopez nije mogla imati romantičniju prosidbu. Kako je pjevačica otkrila, Ben Aflek je kleknuo na jedno koljeno i postavio pitanje na njenom "najdražem mjestu na svijetu".

Pjevačica i glumica otkrila je u svom biltenu "On The JLo" da joj se prošlog vikenda ostvario "najveći san" kada je Aflek, niotkuda, zamolio da se uda za njega.

"U subotu uveče dok sam bila na mom omiljenom mjestu na svijetu (u pjenušavoj kupki), moja je lijepa ljubav kleknula na jedno koljeno i zaprosila me", otkrila je Lopez.

"Bila sam potpuno nespremna i samo sam ga gledala u oči smiješeći se i plačući u isto vrijeme, pokušavajući shvatiti činjenicu da se nakon 20 godina sve to iznova događa, bukvalno sam ostala bez riječi, a on je rekao, ' je li to da?' Rekla sam DA, naravno, to je DA", napisala je 52-godišnja pjevačica i nastavila.

"Smijala sam se tako jako i suze su mi se spuštale niz lice, osjećala sam se tako nevjerovatno srećno i ispunjeno. Nije to bilo ništa otmeno, ali to je bila najromantičnija stvar koju sam mogla ikad zamisliti...samo mirna subotnja noć kod kuće, dvoje ljudi koji obećavaju da će uvijek biti tu jedno za drugo. Dvoje vrlo srećnih ljudi. Koji su dobili drugu priliku za pravu ljubav."

Podsjećamo, Lopez je nedavno za People govorila šta njihovu vezu sada čini drugačijom u odnosu na prije 18 godina, rekavši:

"Sada smo stariji, pametniji smo, imamo više iskustva, na različitim smo mjestima u našim životima, sada imamo djecu i moramo biti veoma svjesni tih stvari."

Zvijezda filma "Marry Me" dijeli 14-godišnje blizance Emme i Maxa s bivšim mužem Markom Enthonijem, a Aflek ima troje djece s bivšom suprugom Jennifer Garner: Violet, Seraphinu i Samuela.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković