Savjeti za ljepotu poznatih manekenki

Modeli definitivno znaju šta rade, i na sreću, ne morate da imate tonu skupe odjeće i šminke da biste izgledali kao oni.

Điđi Hadid

Ovaj model sa prekrasnim očima kaže: "Mama me je uvijek učila da stavljam pastu za zube na bubuljice da ih isušim noću. Ne koristim ništa otmjeno kada dobijem bubuljicu. Samo je stavim uveče prije nego što odem na spavanje", prilično dobar savjet i prilično jeftin trik.

Džoan Smols

Ova preplanula ljepotica ima nevjerovatnu kosu i samo dva puta nedjeljno nanosi mješavinu od 2 žumanca, 1 kašike maslinovog ulja i pire od zrelog avokada.

Kerolin Marfi

Ova prelijepa žena kaže "moja tajna ljepote je da pijem puno vode". Ne može biti lakše od toga. Svako ko pije puno vode će vidjeti efekte.

Naomi Kembel

Ova poznata manekenka voli da koristi piling od kafe za svoju kožu zbog čega izgleda nevjerovatno. Prilično lako, zar ne?

Hajdi Klum

Ima sjajne noge za pistu, a takođe daje sjajne savjete djevojkama koje takođe žele lijepe noge. Hajdi kaže da kada pravite piling za kožu na nogama, samo nanesite mješavinu jednakih dijelova hidratantne kreme i bronzera da biste dobili ujednačenu boju i sakrili mrlje.

Adriana Lima

Manekenka ima prilično jednostavan savjet, samo koristite ulje čajevca dva puta dnevno za bubuljice. Možete ga utapkati vatom. Jednostavno!

Kendal Džener

 "Zdrava ishrana je veliki dio toga. Osjećam to na treninzima kada se ne hranim kako treba. Volim tjesteninu, ali definitivno se osjećam umorno, što ne volim. Obično počinjem dan sa jajima, avokadom i ovsenim pahuljicama. Samo se osjećam bolje ako jedem bolje."

Bez obzira da li želite sjajnu kožu ili lijepu kosu, uvijek postoje sjajni savjeti profesionalaca o tome kako da izgledate najbolje. Zato pokušajte sa nekim od ovih i vidite kako se osjećate .

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković