Goca Lazarević mijenja profesiju

Pjevačica Goca Lazarević odlučila je da poslije toliko godina uspješne muzičke karijere promijeni profesiju i postane jutjuberka.

Naime, Goca je na društevnim mrežama obavijestila fanove da otvara svoj Jutjub kanal kao znak zahvalosti što su uz nju sve ove godine.

"Dragi moji ljudi, s obziom na to da vi meni svake godine za moj rođendan poklonite ogromnu količinu ljubavi i lepih želja, odlučila sam da ja vama ove godine nešto poklonim, a to je moj Jutjub kanal! Očekuju vas budalaštine, zavrzlame, moja putovanja i sve što vas zanima biće u vlogovima", napisala je Goca na svom Instagram profilu, a ubrzo je osvanuo i njen novi vlog ispod kojeg se nižu komentari podrške i pohvale za pjevačicu.

Podsjetimo, Goca Lazarević postata je po velikih hitovima "Vidovdan", "Zaljubljena žena", "Svilen konac", "Mala žena (od velike slađa)", "Maramica".

Sa kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom, sa kojim je dugi niz godina bila u braku, ostvarila je uspješnu muzičku saradnju, otpjevavši svoje najveće hitove.

Zahar i Goca upoznali su se šezdesetih godina u kulturno-umjetničkom društvu "Ivo Lola Ribar", gdje je on vodio orkestar, a ona pjevala i igrala. Oni su u braku bili 10 godina, i imaju sina i ćerku, Miloša i Mariju.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković