Za nju kažu da je nova Sofija Loren

Ušla je u velikom stilu u Holivud. Kao svježa nada mnogih režisera, Ana je napravila pravi bum. Čak je i svojim izborom partnera napravila pometnju i obezbijedila sebi mjesto u samom vrhu holivudskog džet seta. 

Njeno ime je Ana de Armas. Ana je rođena i odrasla na Kubi, da bi se sa osamnaest godina preselila u Španiju u potrazi za filmskom karijerom. Rođena je 30. aprila 1988. godine.

Pored glume, njena velika ljubav je ples što glumica rado potencira dijeleći zanimljive video snimke sebe kako pleše na Instagramu.

Iako engleski jezik nije njen maternji, Ana ga odlično govori. Tek kada je iz Španije došla u Ameriku, počela je da uči jezik.

Ana je oduvijek htjela da se bavi glumom. Sa samo 14 godina počinje da pohađa kurseve glume na Kubi, da bi stigla do samog vrha Holivuda i glumila u najprestižnijim filmovima pored vrhunskih glumaca. Bije je glas da se rado skida ispred kamere, što joj obezbjeđuje provokativnije uloge. Izgleda da sreća prati hrabre.

Iako ima samo 31 godinu, iza sebe već ima jedan propali brak sa španskim glumcem Markom Klotetom. Trenutno je u vezi sa holivudskim glumcem Benom Aflekom koji je od nje stariji 13 godina. Par je odlučio da karantin provedu zajedno, a sve češće se mogu vidjeti kako šetaju svoje kućne ljubimce ili izlaze na kafu.

Izgleda da je Ana uradila sve što je u njenoj moći da postane nova holivudska zvijezda.

 

Izvor i foto: Stil

Tekst objavila: Sanida Kajević