Drama se nastavlja: Odlična vijest za ljubitelje Južnog vjetra

Film “Južni vjetar” imaće i treću sezonu, najavio je reditelj Miloš Avramović. U nedjelju je emitovana završna epizoda istoimene serije, koja je na uskršnje veče, prikovala gledaoce uz ekran, prenosi RTS. 

“Za sve nas je to zaista odličan rezultat i važan rezultat jer ovo sve i radimo zbog publike i kada imamo takvu reakciju onda sve što radimo ima smisla”, kaže reditelj Miloš Avramović.

Epilog emotivne priče Sofije i Petra Maraša, i maestralna gluma Bogdana Diklića i Aleksandra Berčeka najjači su utisak posljednje epizode. Gledaoce sada interesuje – hoće li biti i treće sezone? 

“Da, svakako ćemo dobiti nastavak Južnog vjetra, prvo u obliku filma. Scenario je već gotov i da se nije desila ova situacija sa epidemijom i vanrednim stanjem mi bi već sad bili u snimanju. Premijera bi trebalo da bude krajem ove ili početkom sljedeće godine, i nakon filma ćemo imati nastavak sage Južni vjetar u obliku još deset epizoda, radimo na tome i radujemo se i jedva čekamo da to podijelimo sa publikom”, ističe Avramović.

Serija Južni vjetar urađena je u produkciji RTS-a i produkcijske kuće „Režim“.

 

Izvor i foto: RTS

Tekst objavila: Sanida Kajević