Jutjub proglasio Cecu najpopularnijom na Balkanu

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović osvojila je Golden award, priznanje koje dodjeljuje Jutjub. Naime, zvijezda pop-folk muzike nagrađena jer njen kanal na toj video platformi ima milion subskrajbera, odnosno pratilaca. Ceca je jedina ličnost iz svijeta muzike sa Balkana kojoj je to pošlo za rukom. 

“Najveći je i personalni mužički kanal po broju ostvarenih pregleda, preko 1.5 milijarde. Do sada je ostvareno tačno 1,534,362,667 pregleda”,  navodi se u saopštenju Jutjuba.

“Dakle, radi se o kategoriji za muzički kanal umjetnika, odnosno personalni. Nije riječ o komercijalnom, TV kanalu ili kanalu nekih produkcijskih kuća koji okupljaju raznu publiku od interesovanja i sadržaja”, stoji u pojašnjenju. 

Ako se posmatra analitika, najveći broj ljudi koji redovono slušaju Cecine hitove dolaze iz Beograda, potom Zagreba, Sofije, Sarajeva, Podgorice i drugih gradova.

O Golden awardu, Ceca kaže:

“Jedna veoma lijepa vijest za mene, a posebno u ovim teškim vremenima. Sa druge strane, ovo je nagrada koju mi je dodijelio višemilionski auditorijum. Ponosna sam i srećna! U periodu kada smo svi osuđeni da vrijeme provodimo kod kuće, jedan od izvora mira ili lijek za dušu je pjesma. Vjerujem da se mnogi moji fanovi prisjećaju momenata kada smo zajedno u glas pjevali na koncertima naše omiljene pjesme i jedva čekam da to ponovo zajedno radimo”, izjavila je pjevačica.

 

Izvor i foto: CdM/Pulsonline

Tekst objavila: Sanida Kajević