Stiže rijaliti o životu i karijeri Maje Berović

Pjevačica Maja Berović, navodno planira da snimi rijaliti šou u kom bi pokazala kakav je bio njen put od djevojke iz malog mjesta do popularne estradne pjevačice koja živi na relaciji Grac – Beograd.

Za ovaj projekat pop-folk zvijezda dobiće honorar od pola miliona eura, za samo 30 dana snimanja, koliko je za sada planirano.

“Maja je početkom godine dobila primamljivu ponudu da snima svoj rijaliti. Sa njom je kontaktirao jedan naš producent koji već dugo živi u Americi. Maja je zakazala sastanak pred put u Australiju. Planira da sve detalje utanači pred turneju, koja će trajati mjesec dan”, rekao je izvor za Informer hit i dodao da će se snimati u Gracu, Beogradu i širom Bosne i Hercegovine.

“Maja bi kroz rijaliti trebalo da otkrije sve svoje tajne — kako je od obične pjevačice iz sela Malešić postala najplaćenija zvijezda današnjice. U rijalitiju će učestvovati i njen muž Alen, Jala Brat i Buba Koreli, a spremna je i da otkrije koje kolege su joj podmetnule nogu, kao i kako se sukobila sa direktorom Granda Sašom Popovićem“, rekao je isti izvor.

Region je za Maju čuo 2007. godine kada se pojavila na sceni Granda sa albumom “Život uživo” koji je radila sa kompozitorom i producentom Aleksandrom Milićem Milijem. Sa tog albuma izdvojio se hit “Džin i limunada”. Pravu slavu Maja je stekla singlom “To mi radi” sa dvojcem Jala Brat i Buva Koreli. Uslijedio je album “Viktorijina tajna” koji je Maju pretvorio u pop zvijezdu koja organizuje velike koncerete u arenama širom bivše Jugoslavije.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković