Kristina Agilera objavila novu pjesmu za film Mulan(video)

Pjevačica Kristina Agilera objavila je novu pjesmu “Loyal Brave True”, koja će biti dio zvanične muzičke liste Diznijevog novog filma “Mulan”.

Izbor ove pjevačice nije slučajan. Agilera je takođe radila na originalnom crtanom filmu iz 1998. godine, gdje je otpjevala čuvenu pjesmu “Reflection”. To je inače bio njen prvi singl.

Novu pjesmu “Loyal Brave True” Agilera je snimila ne samo na engleskom, već i na španskom jeziku. Rediteljka filma Niki Karo takođe je režirala klipove za dvije pjesme koje će biti puštene ovog mjeseca, dok će sva muzika za film biti objavljena 25. marta, kada će se i održati i premijera ovog filma u Americi.

Podsjetimo, premijera filma “Mulan” odložena je do daljnjeg u Kini, a priča se da se u ovoj zemlji uopšte neće prikazivati, s obzirom na to da je zbog korona virusa i dalje zatvoreno preko 7.000 bioskopa širom zemlje. To će biti veliki gubitak za Dizni, koji je veći dio zarade trebalo da stekne baš u ovoj zemlji, gdje se i odvija priča o ljepotici-ratnici. Procjenjuje se da kompanija Dizni već gubi oko 280 miliona dolara tromjesečno zbog toga što je na tematske parkove u Hong Kongu i Šangaju stavljen katanac dok se epidemija ne zaustavi.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković