Džej Lo ne staje: Snimila novi film, izdala pjesmu, a stiže i album(video)

Dženifer Lopez s pravom smatraju jednom od “najvećih radnika” u svijetu šou biznisa. Taman što je završila sa nastupom na pluvremenu Super bowl-a i oduševila svijet, slavna Latina najavljuje nove projekte.

Naime, Dženifer je snimila novi film “Udaj se za mene”. Riječ je o ostvarenju u kojem glumi pop zvijezdu koja treba da se uda za svog obožavaoca. Partner joj je Oven Vilson, a epizodnu ulogu ostvariće TV voditelj Džimi Falon kod kojeg je Džej Lo i otkrila ove detalje.

Uloga je povjerena i muzičaru Malumi sa kojim je snimila pjesme za film, a jedna od njih je balada koja ju je, kako kaže, ganula do suza.

Uz to, Džen će publiku obradovati albumom od osam pjesama, ali ne želi da ide na turneju. Iako nije u potpunosti odbacila mogućnost da ne ode na turneju, pop zvijezda kaže da to ne želi jer joj je potreban odmor.

Neumorna Dženifer najavila je i remiks pjesme “Rhytm”, koju u originalu izvodi grupa Corona. Pjesmu su obradili The black eyed peas i J Balvin, nazvali je “Ritomo”, a sada su tu obradu remiksovali u dodali Dženifer.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković