Serija “Ubice mog oca” inspirisana životom Cece Ražnatović

Hit serija „Ubice mog oca“ ulazi u drugu sezonu koja je inspirisana je životom pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. Premijera druge sezone bila je sinoć na novom kanalu Top, a gledaoci uveliko nagađaju da je lik pjevačice Bibe rađen po životnoj priči folk zvijezde!

Estradnu umjetnicu, koja je na meti mafije, tumači Milena Vasić, a pri kraju epizode saznajemo da je ona ostala bez supruga, koji je nastradao u jednom hotelu, što je slično tragediji koju je doživjela Ceca kad je u hotelu Interkontinental u Beogradu ubijen njen muž Željko Ražnatović Arkan.

“Uputstvo u scenariju za ovu ulogu bilo je da igram udovicu sa dvoje djece i da je njen muž mnoge zadužio. Pitajte pisca koja pjevačica mu je bila uzor. Nisam željela da mi iko bude uzor pri građenju lika. Pripremajući se za ovu ulogu, razgovarala sam s drugim ljudima iz tog svijeta”, kaže Vasićeva poznata po ulozi u seriji “Dama bez blama”.

Ona je bliska sa Cecom, ali smatra da se ona neće prepoznati u njenom liku. 

“Nas dvije uopšte ne ličimo. Ceca je mnogo ljepša od mene”, kaže glumica sa osmijehom.

Supruga reditelja Juga Radivojevića smatra da će joj uloga Bibe biti prekretnica u karijeri.

“Navikli su na komičnu Milenu i moj šarm. Reditelji su mi uglavnom davali takve uloge. U seriji nije bitno to što je Biba pjevačica, već socijalni i društveni milje kojem pripada”, zaključuje Vasićeva.

Milena se u „Ubicama“ pojavila i u prvoj sezoni u posljednjim scenama. Sad je jasno da je Bibina tragična životna priča vrlo slična Cecinoj. U prvoj verziji scenarija Biba se zvala Beca, pa je to promijenjeno kako se niko s naše estrade ne bi prepoznao.

 

Izvor: kurir.rs