Uhapšena majka zbog sumnje da je na ulici ostavila bebu u kolicima

Dvadesetjednogodišnja žena uhapšena je zbog sumnje da je ispred jedne zgrade u Kragujevcu ostavila svoju jednogodišnju ćerku u kolicima i udaljila se.Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su G. P. (2001) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo kršenje porodičnih obaveza.

Ona se sumnjiči da je sinoć, ispred jedne zgrade u Kragujevcu, ostavila svoju jednogodišnju ćerku u kolicima i udaljila se.Osumnjičena će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu, saopštila je policija.

U Zmaj Jovinoj ulici u Kragujevcu oko 2.45 jedan prolaznik je na trotoaru naišao na kolica sa bebom starom oko godinu dana, ženskog pola.

Pozvao je policiju, a ekipa Hitne pomoći je izašla na lice mjesta, zbrinula devojčicu i prevezla je na odjeljenje Pedijatrije kragujevačkog Univerzitetskog kliničkog centra.Iz Centra "Solidarnost" kažu za RTS da je dijete smješteno u urgentnu hraniteljsku porodicu i da je dobrog zdravstvenog stanja.Kako RTS nezvanično saznaje, majka je navodno ostavila devojčicu ocu ispred zgrade u kojoj živi.

Izvor: Rtcg