Evo načina da vam lice bude bez BORA i FLEKA!

Velika koncetracija vitamina C je tajna mnogih žena za savšen izgled kože!

Sjajan ten podrazumijeva odsustvo bora, izjednačen ten bez mrlja, kao zaštićeno lice od spoljnih uticaja.

Preporučljivo je koristiti serume obogaćene organskom hijaluronskom kisjelinom koja čini kožu neodoljivo mekom, kolagenom koji popunjava i najsitnije bore na našem licu, vitaminom E jednim od najmoćnijih antioksidanata poznat kao "vitamin ljepote", uljem jojobe za dubinsku hidrataciju i ishranu kože, ferulinskom kisjelinom koja usporava proces starenja kao “borac” protiv slobodnih radikala i održava količinu elastina u koži, MCM za maksimalnu proizvodnju kolagena i L-argininom koji ima revitalizirajuću moć na kožu.

Jedna od glavnih prednosti seruma je što posjeduje visoku koncentraciju hranljivih komponenti koje pomažu povećanje proizvodnje kolagena.

Kao rezultat, vaše tijelo može da proizvede više kolagena, koji može da vam pomogne u borbi sa borama i tankim linijama na licu. Pored svojih prednosti koje ima u pogledu usporavanja starenja, odličan je i za zaštitu vaše kože od oštećenja, posebno od UVA i UVB zračenja sunca. Takođe pomaže i u smanjivanju tamnih krugova ispod očiju i podočnjaka.

Izvor:Kolektiv.me