Daju skup i elegantan izgled: Kombinacije boja sa kojima nećete da pogriješite

Boje koje su dovoljne za savršen izgled.

Crna i bijela

Kombinacija koja nikada ne izlazi iz mode i uvijek djeluje skupocjeno jeste crno-bijela. Sa njima nikada nema greške, a u svim varjantama izgledaćete maksimalno stilizovano i to bez greške.

Plava i siva

Kontrastiranje toplijih i hladnijih nijansi uviuek daje direktnu, snažnu ali istovremeno i nevjerovatno klasičnu kombinaciju koja ne zastarijeva. Sjajna je ideja da kombinujete pastelne nijanse plave bolje i sigurno će se svi okrenuti za vama.

Pink i zelena

Upečatljiva, a opet tako klasična i elegantna, ova kombinacija je sve samo ne dosadan izbor. Kombinovanje pink sa bilo kojom kontastnom bojom uvijek daje smio i skup izgled.

Crvena i crna

Crvena je vruća, vatrena nijansa, a kada se nosi sa crnom bojama, imate dobitnu kombinaciju za svaku priliku. Crna je neutralna nijansa za mnoge od nas, tako da čini da crvena boja dobije malo svakodnevniji i ležerniji vajb.

Boja lavande i tirkizna

Među pastelnim nijansama kao apsolutna kraljica nadolazeće sezone izdvaja se boja lavande. Još kada je iskombinujete s tirkiznom dobićete pravi "skupi izgled" idelan za sve prilike.

 

Izvor: Kolektiv

Foto: Ilustracija, Pixabay

Tekst objavila: Jasminka Mulić