Kako proslaviti Dan zaljubljenih: 3 zanimljive ideje

Kao prvi put

Setite se kako je izgledao vaš prvi sastanak! Vjerovatno se sjećate onih čudesnih emocija sa voljenom osobom i zato ponovite svoj prvi sastanak do najmanjih detalja. Ako ste prvi sastanak proveli u bioskopu - 14. februara, posjetite isti bioskop, idite u isti kafić, a vaš dečko će vam pokloniti cvijeće, „po prvi put“.

Simbol ljubavi

Da li volite romantiku i želite da nešto učinite na ovaj dan koji će vas simbolično ujediniti sa svojom voljenom osobom?

Kupite baterijsku lampu u obliku srca, a zatim je zakačite na posebno mjesto. Još jedna odlična opcija je zajednička fotografija. Zahvaljujući tome, sjećanje na ovaj dan će ostati mnogo godina.

Seksi igrica

Seks je još jedan način da uspješno proslavite Dan zaljubljenih. Kako biste pamtili ovaj datum uradite nešto neočekivano.

Možete preuzeti odgovarajuću aplikaciju na pametnom telefonu. Možete ih naći na Google Play-u i AppStore-u. Možete sa svojim partnerom raditi zanimljive seksi zadatke, a pored toga i organizovati igranje uloga, ali prvo ispitajte svog ljubavnika i pažljivo otkrijte sve njegove fantazije.

Izvor: Ženski magazin