Sedam osoba umiješeno u ubistvo Šakovića i Jovanovića

Kriminalna grupa koja je organizovala likvidaciju Miloša Šakovića (32) u podgoričkom lokalu “Forum” kada je slučajno stradao Radivoje Jovanović (41) broji sedam članova, saznaje Pobjeda od izvora iz istrage.

Do sada od pet identifikovanih pripadnika ove organizacije uhapšeno je četvoro, dok se za direktim izvršiocem likvidacije, tridesetpetogodišnjim Podgoričaninom Markom Jovanovićem intezivno traga.

Analiza materijalnih dokaza prikupljenih tokom uviđaja i izjave osumnjičenih u ovom slučaju istražiteljima su ukazale na pravac istrage koja će u najkraćem roku razotkriti identitet nalogodavca i još jednog saučesnika u ubistvu Šakovića i Jovanovića.

Šaković je u subotu oko podneva ubijen u centru grada naočigled brojnih gostiju lokala ,”Forum” ali i djece koja su se igrala na obližnjem trgu.

Jovanović je Šakovića upucao u portunu poslovnog centra “Ražnatović” poslije kraće potjere.Samo dva dana kasnije, u ponedjeljak, policija je uhapsila braću Predraga i Janka Vukadinovića za koje se sumnja da su dio ove kriminalne organizacije.

Oni su juče privedeni kod sudje za istragu Višeg suda u Podgorici, Vladimira Novovića koji im je nakon salušanja odredio pritvor do 30 dana.

Izvor:cdm