Danas uredno snabdijevanje strujom

Snabdijevanje električnom energijom na području naše Opštine je uredno, saopštili su iz Elektrodistribucije, i dodali da nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 53 sugrađana, a dežurna ekipa je devet puta intervenisala na terenu.

 Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi soabraćaju po redu vožnje, I da se uredan željeznički soabraćaj očekuje I tokom dana.

U JUZNIM PREDJELIMA SAOBRACA SE PO SUVIM  KOLOVOZIMA I UZ DOBRU VIDLJIVOST. UPOZORAVAMO NA POVREMENO JAK VJETAR KAO I MJESTIMICNO SNIJEZNE PADAVINE U SJEVERNIM PREDJELIMA.USLIJED IZUZETNO NISKIH TEMPERATURA POLEDICE IMA NA PUTEVIMA U SJEVERNIM I CENTRALNIM PREDJELIMA. VOZACIMA SKRECEMO PAZNJU NA OPREZ .  NEOPHODNO JE VOZNJU PRILAGODITI TRENUTNOM STANJU NA PUTU I POSTOVATI PRAVILA SAOBRACAJA.

Tokom dana postepeno povećanje oblačnosti, a krajem dana i tokom noći u kontinentalnim predjelima snijeg, na primorju kiša, a ponegdje je moguća i susnježica. Ujutru na kopnu umjeren do jak mraz, a na sjeveru po kotlinama moguća magla ili niska oblačnost. Vjetar u drugom dijelu dana i tokom noći, mjestimično umjeren do pojačan, južni i istočni, prvenstveno u višim planinskim predjelima na sjeveru i duž obale.Najviša dnevna temperatura vazduha -5 do 7 stepeni.