Bogat program u bjelopoljskim kafićima za doček Nove godine

Praznična euforija zavladala je i Bijelim Poljem, a kako na trgu neće biti specijalnog novogodišnjeg programa, građani Bijelog Polja  2019. godinu dočekaće u lokalnim kafićima.

Restoran “Čardak”, klubovi “La Piazza”, “Tri tačke”, “Kontura” i “Sparta” i ove godine su pripremili specijalan novogodišnji program, kako bi sugrađanima doček Nove godine učinili nezaboravnim.

U restoranu Čardak posjetioci će 31. decembra uživati u numerama lokalnih muzičara, Anela Ramovića i Almira Prla Martinovića.

“Organizujemo svirku uz svečanu večeru, cijena karte iznosi 20 e, a uključuje i neograničenu konzumaciju pića”, saopštio je za Radio Bijelo Polje menadžer restorana, Adis Ramović.

On je istakao da su sugrađani jako zainteresovani, te da vjeruju da će doček u restoranu “Čardak” biti sjajan.

,,Do sada imamo 70 odsto rezervisanih mjesta, što već obećava da će se prisutni itekako zabaviti uz muziku Anela i Almira“, ističe Ramović. 

Lounge bar “La Piazza” idealno je mjesto za sve one koji žele da u Novu godinu uđu raspoloženi. Žurka će početi već u popodnevnim satima, a cijelog dana goste će zabavljati Dilan i bend.

“Već 30. decembra počinjemo sa dnevnim žurkama,  a 31. za dobro raspoloženje i sjajan provod biće zadužen Dino Puzović i njegov bend, koji će goste zabavljati i 1. janura”, najavio je vlasnik bara “La Piazza”, Tarik Bikić.

Doček Nove godine organizovan je i klubu “Sparta”, gdje će goste zabavljati pjevač Ćemo, ulaz je sedam eura. Popularna pjevačica Marina Visković nastupiće 1. januara, dok će naredno veče proteći uz Mirzu Selimovića. Cijena karte za 1. i 2. januar iznosi 10 eura.

Posjetioci caffe bara “Tri tačke” najluđu noć će provesti uz deejay-a Koyo, a početak žurke zakazan je 22 časa, dok cijena ulaznice iznosi 10 eura.

Već sedmi put zaredom Klub kafe “Kontura” organizuje novogodišnju žurku, program uključuje besplatno piće cijelu noć. Za muškarce ulaz koša 25 eura, dok će dame plaćati 15 eura.

Autorke: Sanja Čujović i Eldina Bećirović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE