Učenici OŠ “Marko Miljanov” priredili novogodišnji bazar (video)

Tradicionalni novogodišnji bazar učenika Osnovne škole “Marko Miljanov” održan je danas u prostorijama ove vaspitno-obrazovne ustanove.

Novogodišnje čestitke, nakiti, razni ukrasni proizvodi, ali i kolači, našli su se na štandovima osnovaca, a praznična atmosfera, ispunjena radošću, osmjesima i darivanjem, zavladala je holom škole “Marko Miljanov”.

U ovogodišnjem bazaru učestvovali su učenici od drugog do devetog razreda, a kako je kazala direktorica OŠ “Marko Miljanov”, Jasmina Kalić, svi su se potrudili kako bi i ovaj bazar bio uspješan.

“Četvrtu godinu  zaredom organizujemo novogodišnji bazar, sa ciljem da kod djece razvijamo kreativnost i preduzetnički duh. Posebno nas raduje što su djeca sa velikom radošću pristupila pripremi za bazar, a u tome su im pomagali i roditelji i nastavnici“, kazala je direktorica Kalić.

Jasmina Kalić, direktorica OŠ "Marko Miljanov"

Ona je napomenula da je bazar prodajnog karaktera, te da će sva prikupljena sredstva biti utrošena za uređenje učionica.

„Prošle godine smo od prikupljenih sredstava uradili trakaste zavjese u učionicama nižih razreda, a ove godine ćemo renovirati učeionice viših razreda, a vjerujemo i da pomoć Ministarstva prosvjete neće izostati“, dodala je direktorica Kalić.

Učiteljica Suzana Obradović ponosna je na svoje učenike, koji su, kako je kazala pokazali kreativnost i umijeće.

„Sami su uradili novogodišnje čestitke i to u raznim bojama i sa ukrasima, a u izradi nakita i ikebana cvijeća smo se uključili i mi nastavnici roditelji. Sve smo uspjeli da prodamo, tako da su djeca jako srećna, što je i najvažnije“, istakla je Obradović.

Autorka: Sanja Čujović

Foto i Video: Vladimir Jelić, Darko Braič

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE