Bez struje danas Ravna Rijeka i Ivanje - škola

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od devet do 15 časova ostati  Ravna Rijeka i Ivanje (škola), saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, i dodali da se radovi izvode u cilju sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 68 sugrađana, a dežurna ekipa je osam puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođene su dvije bebe.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan željeznički saobraćaj očekuje i tokom dana.

KOLOVOZI SU MJESTIMICNO MOKRI I KLIZAVI, A NA PUTEVIMA U VISIM PREDJELIMA IZRAZENA JE POLEDICA.  OVAKVO VRIJEME POGODUJE I STVARANJU ODRONA.VOZACIMA SKRECEMO PAZNJU NA OPREZ . MJESTIMICNO MAGLA SMANJUJE VIDLJIVOST PO KOTLINAMA. NEOPHODNO JE VOZNJU PRILAGODITI TRENUTNOM STANJU NA PUTU I POSTOVATI PRAVILA SAOBRACAJA.

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, ponegdje su mogući i pljuskovi sa grmljavinom. Više padavina poslijepodne i u prvom dijelu noći. Krajem dana u sjevernim predjelima kiša će postepeno preći u snijeg. Vjetar umjeren do pojačan južnih smjerova, krajem dana u sjevernim, a tokom noći i u ostalom dijelu zemlje pojačan i jak sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 4 do 16 stepeni.