I danas isključenja struje, u slučaju lošeg vremena radovi se odlažu

Zbog planiranih radova na elektro mreži do 15 sati  bez struje će biti Grab i Sadići, a od 12 do 17 časova povremeno Rasovo, Loznice, Boljanina, Zminac, Pruška, Lipnica, Nedakusi, Potkrajci, Sutivan, Kukulje, Sela, Njegnjevo, Konatari, Unevina, Metanjac, Kanje, Gubavač, Bistrica, Dobrakovo, Imako, Imperijal, Industrija mesa i Voli.

U Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu su kazali da se radovi izvode  u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, ali će u slučaju lošeg vremena biti odloženi.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu predviđena isključenja, saopštili su u Vodovodu Bistrica i podsjetili da je voda hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće.

Ljekari  Službe  hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata obavili su 27 intervencija u ambulanti i 6 na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori  danas će biti oblačno i kišovito, povremeno pljuskovi, a moguća je i grmljavina. Mjestimično se očekuju obilne količine padavina. Krajem dana padavine će značajno oslabiti, a na zapadu i jugozapadu i prestati.Vjetar južnih smjerova, pojačan i veoma jak, na udare olujne jačine, a od sredine dana će slabiti. Jutarnja temperatura od jedan do 13, najviša dnevna od šest do 19 stepeni.